ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΣΥΓΚΛΗΣΗ Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π. ΤΗΣ ΠΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ.

 



Η ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ την Τέταρτη 28.08.2024 έλαβε μέρος στο Πρώτο Περιφερειακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, με αντικείμενο τον σχεδιασμό και τις  δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμών κατόπιν πρόσκλησης της Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κας. Αικατερίνης Ζωγράφου ως μια από τις ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ του Νομού μας.

Από πλευράς μας να συγχαρούμε για την παρουσία τους όλους του παριστάμενους στο Όργανο, των εμπλεκόμενων φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Φορέων του Δημοσίου και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τέλος να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και την εισήγηση τους στο Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π. τον πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας καθηγητή κ. Ευθύμιο Λέκκα και τους καθηγητές Σεισμολογίας του Α.Π.Θ. κ. Καρακώστα Βασίλειο και κα. Παπαδημητρίου Ελευθερία.

Δεν κατεστει δυνατό η Λέσχη μας να εκθέσει στο Όργανο την εκπαίδευση που έχει πραγματοποιήσει, την προετοιμασία της, τον σχεδιασμό της και τον διατιθέμενο εξοπλισμό της.

Η παραπάνω πληροφορία είναι διαθέσιμη σε όποιον από τους αρμοδίους φορείς την ζητήσει.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Η ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΤΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ.

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΦΥΛΑΞΗΣ Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ