ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ.

 


Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ συνάντηση των υπευθύνων Πολιτικής Προστασίας και των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Ν. Προποντίδας κ Μ. Καρρά.

Η ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ συμμετείχε με αντιπροσωπεία του ΔΣ της οπού και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους και τον κ Δήμαρχο για τις δυνατότητες της, τον εξοπλισμό της και την διάθεση μας για καθολική συνεργασία σε θέματα Πολίτικης Προστασίας στους τομείς της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων.

Συγχαρητήρια στον Δήμο και στον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία τους και την ευαισθησία τους καθώς και σε όλους τους εθελοντές - συμμετέχοντες.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ 5ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.

 Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 διοργανώθηκε το 5ο Πρωτάθλημα Υλοτομίας, στο ξενοδοχείο Απολυμένη Πέτρα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Χολομώντα, στον Ταξιάρχη του Δήμου Πολύγυρου.

Η Λέσχη μας στήριξε την πραγματοποίηση του Πρωταθλήματος με δυο πυροσβεστικά οχήματα και 10 εθελοντές.

Μεγάλοι χορηγοί του 5ου πρωταθλήματος υλοτομίας είναι η Husqvarna, και η εταιρία Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ.

Το πανελλαδικής εμβέλειας Πρωτάθλημα Υλοτομίας, με στόχο την ανάδειξη της ανάγκης προστασίας των δασών και του περιβάλλοντός μας έδειξε ότι η χώρα μας δεν έχει μόνο θάλασσες και παράλιες αλλά έχει και βουνά και δάση και μπορεί να στηρίξει κα άλλους τρόπους και δρόμους αναψυχής δράσεων  και ψυχαγωγίας.

Από πλευράς μας συγχαίρουμε την Παντελής Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ για την διοργάνωση , την εξωστρέφεια και την τεραστία δράση της στον τομέα της στήριξης των Εθελοντών Πολίτικης Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το πρωτάθλημα είχε "στίβο" 4 αγωνισμάτων:

Ξεκλάρισμα

Κόψιμο κορμού και από τις δύο πλευρές.

Κάθετη κοπή ακρίβειας: κόψιμο χωρίς να ακουμπήσει πριόνι στο κάτω μέρος του ξύλου.

Αφαίρεση κύβου από κορμό: ακριβές κόψιμο σε ξύλινη κυλινδρική κατασκευή, με στόχο την δημιουργία τετράγωνου κουτιού.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες .

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ











Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

 










Την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της Λέσχης μας από κοινού με αντιπροσωπεία της Μητροπολιτικής  παραβρέθηκε, κατόπιν πρόσκλησης, στην ευχαριστήρια εκδήλωση προς τιμήν όλων όσων συνέβαλλαν αποφασιστικά στη φετινή αντιπυρική περίοδο, που διοργάνωσε Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τα μελή μας είχαν την χαρά να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερώσουν για την δραστηριότητα μας τον Πρωθυπουργό κ Κ Μητσοτάκη τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολίτικης Προστασίας κ Β. Κικιλια τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρ/γο κ Δ. Χούπη τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντ/γο κ Γ. Κωστίδη τον Διοικητή Διοίκησης Κατασκευών και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών Αντ/γο κ Μ. Κλούβα τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντ/γο κ Θ. Βάγια και τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Υπουργό Πολίτικης Προστασίας κ Ν. Χαρδαλια.

Τέλος συναντήσαμε τους « δικούς μας ανθρώπους » πρώην και νυν Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν Χαλκιδικής … αυτούς με τους οποίους πολεμήσαμε, πολεμάμε και θα πολεμήσουμε μαζί τους: τον Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο κ Ιωάννη Στεργιούλα τον Διοικητή της 2ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχο κ Αριστείδη Κατιρτζίδη και τέλος τον Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χαλκιδικής κ Παναγιώτη Μπαθρέλο.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

“ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ - 8o Πολύγυρος Run Χαλκιδική.


 Ακόμη ένα ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και η ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ήταν παρούσα !

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία όλους τους οργανωτές – συν διοργανωτές, συμμετέχοντες και εθελοντές.

Η Λέσχη μας συνέδραμε συνολικά με 25 μέλη και φίλους μας ως εθελοντές, στελεχώνοντας όλους τους  σταθμούς – στάσεις του αγώνα των 15 χλμ και τμηματικά του αγώνα 5 χλμ, διαθέτοντας 6 αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο καθώς και εξοπλισμό πρώτων βοηθειών ( 4 απινιδωτές ) και  τέλος δημιουργώντας ασύρματο δίκτυο επικοινωνιών κλπ για την υποστήριξη του αγώνα.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους μας και για ακόμη μια φόρα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την προσφορά τους στην πραγματοποίηση του αγώνα.

 

ΥΓ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΜΒΡΙΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ 6 ΒΡΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
















Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ -3-

 TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΤΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ.

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΦΥΛΑΞΗΣ Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΜΕ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΜΕ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ











Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 




Το Σάββατο 31/8/2024 η ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ αποδέχτηκε δωρεά υλικών ατομικής προστασίας -  ΗΜ από τον ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η παραπάνω δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά από την παρέμβαση – παρότρυνση του Δημάρχου Πολυγύρου κ Γιώργου Εμμανουήλ στον Όμιλο.

Τα υλικά που παραλάβαμε : κράνη φακοί σάκοι γάντια μάσκες γυαλιά προστασίας μπαλαντέζες κλπ θα αναβαθμίσουν την επιχειρησιακή ικανότητα της Ομάδας Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας της Λέσχης μας.

Ευχαριστούμε τον  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την δωρεά του και την πρόεδρο του κα Λένα Χατζηδήμου τέλος ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ Γιώργο Εμμανουήλ που …. δεν μας ξεχνά ποτέ!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ