ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Λίγα λόγια για τον Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, πρ. Διοικητή Γ΄ ΣΣ / NRDC-GR.

 


Την 12 Ιανουαρίου 2024 ανακοινώθηκε η απόφαση του ΣΑΓΕ για την αποστρατεία του Αντιστράτηγου Πάρι Καπραβέλου, Διοικητή Γ΄ ΣΣ / NRDC-GR.

Για όλους εμάς, τους Εφέδρους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Χαλκιδικής,  που είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε μαζί του και κάποιοι από εμάς να υπηρετήσουμε μαζί του, θα είναι πάντα ένας υπέροχος άνθρωπος ένας αξιωματικός με το Α κεφάλαιο ένας άνθρωπος που με το παράδειγμα του διοικούσε.

Στην μακρά του θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα στις Ειδικές Δυνάμεις, έδειχνε αβίαστα αποφασιστικότητα, και αμέριστη αγάπη για την Πατρίδα, τις Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό, στελέχη και εφέδρους. Σταθερός στις αξίες του και την συμπεριφορά του, κέρδισε τον σεβασμό όλων.

Κλείνοντας αυτόν τον «κύκλο» στις Ένοπλες Δυνάμεις, οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον πρώτα από όλα “ΑΝΘΡΩΠΟ” και έπειτα στον Στρατηγό Πάρι Καπραβέλο.

Ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο για την συνέχεια έχοντας στη θύμησή του όλες τις στιγμές της θητείας του!

Εγώ προσωπικά ως Έφεδρος Αξιωματικός θεωρώ ότι ο Αξιωματικός που επιδίωξα να μιμηθώ σε όλα, όπως του είπα και στην πρόσφατη συνάντηση μας με Εθελοντές Εφέδρους του Νομού Χαλκιδικής, ( ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΣΕΑΝ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ), ήταν αυτός, ….. από τον τρόπο που δένουμε τα άρβυλα μέχρι την υπηρεσιακή αυστηρότητα και την συνέπεια στην εκπαίδευση.

Καλή Αποστρατεία Στρατηγέ, ήταν τιμή μου που υπηρέτησα μαζί σου !».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ

ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΦ ΛΓΟΣ ΠΖ ΕΙΔ. ΔΥΝ.

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Μ,Sc.